Heerlijk genieten van de mooie omgeving, of het nu de Moezel of de Rijn is.. Of wat dacht u van het Saardal? We hebben met de mooie plaatsen in de omgeving. Weer een mooi programma voor u geselecteerd.

vanaf € 675,- pp

inclusief entrees, bus excursies..

Uw reisleider heeft al ruim 30 jaar ervaring

  • Campings

Onze reisleiding gaat met u mee, en zorgt voor de verzorging op de campings. U heeft minimaal een plaats van 100 m2, en de campings zijn al eerder bezocht door Kampeerspecials en uw reisleiding. 

  • Dagafstanden

 

Saarburg -> Warsberg    60 km

Warsberg -> Sankt Goar 110 km

  • Excursies

Tijdens onze kampeerreizen, is er een touringcar voor u beschikbaar. Hierdoor heeft u een Nederlandse chauffeur en onze eigen reisleiding. Al onze bus excursies zijn bij de prijs inbegrepen. 

  • Informatie

Op 27 februari 2020, nodigen we u graag uit als gast om uw reisleiding te ontmoeten. Dit doen we bij het Fletcher hotel in Roermond. 

  • Entree

Als u bij ons een kampeerreis boekt, dan betaald u ook gelijke de entreekaarten. Het gaat om de entreekaarten die in het programma staat. Zo staat u niet voor onverwachte kosten. 

  • Vertrekdag

Deze reis zullen we u op zaterdag 21 mei  2020 ontvangen in Saarburg.

Uw reis

De reis

Deze mooie reis, is een reis langs kastelen, musea en schitterende dorpen en steden. We zien 3 verschillende dalen, met de daarbij behorende uitzichten. Of het nu het Saardal is, waar we gaan genieten van diverse dorpen, of de Moezel.. Waar we verschillende kastelen zien, een mosterd fabriek en een rondrit maken door de mooie stad. Of een boottocht maken over de Moezel. Met de Rijn, waar we gaan genieten van Koblenz en St. Goar. En de mooiste bierpullen zullen zien met het lekkerste gebak. Het is op en top Duitsland, met een reisleiding die hier regelmatig terugkomt. Deze verzorgen hier al 30 jaar groepsreizen met de caravan en touringcar.

Dag tot dag programma

Vandaag zullen we rond 15 uur voor u klaarstaan, om u te ontvangen in Saarburg. We wijzen u uw plaats aan, en helpen u waar nodig. Rond 19 uur zullen we de welkomstborrel organiseren, en uw vragen beantwoorden. 

Vanmorgen vertrekken we rond 10:30 naar de rivier de Saar. Deze mooie rivier laat ons genieten van vele mooie uitzichten. Zo ook als we vandaag naar de oude stad Konz rijden. Deze stad die zijn naam dankt aan de Romeinen, waarbij een villa een onderdeel was van een stop op de route tussen Trier en Metz. Wij zullen er ook stoppen, en u de gelegenheid geven om de samenkomst van de Moezel en de Saar te bezoeken. De oude vakwerkhuizen te bekijken, en op eigen gelegenheid de lunch te gebruiken. Tegen 14 uur rijden we weer langs de Saar terug naar de camping.

Omstreeks 10 uur zal de touringcar weer voorstaan, en dan gaan we naar de oude stad Trier. Samen met Worms behoort het tot de 2 oudste steden van Duitsland. We bezoeken niet alleen de bekende toren, maar maken ook een stadswandeling met onze lokale gids. Natuurlijk is er weer voldoende de gelegenheid om zelf te gaan rondkijken, winkelen of wellicht wat te gebruiken in Trier. Via de 51 rijden we weer terug, waarbij het vertrek uit Trier rond 17 uur zal zijn. 

Vandaag heeft u lekker de tijd om na de drukke dag van gisteren, wat van de omgeving te genieten. Wellicht van het dorpje zelf, of gaat u met de auto even zelf iets bezoeken. Onze reisleiding heeft nog best wat tips voor u.. De reisleiding is zelf vandaag even afwezig, om een andere groep op te vangen. Maar is er weer tegen het diner, en zal dan al uw vragen weer met plezier te beantwoorden.

Vandaag kunt u rustig aan vertrekken, en heerlijk een mooie route langs de Moezel rijden. Wellicht stopt u onderweg nog voor wat mooie uitzichten. Want de afstand is maar een kleine 60 km. We zullen vanaf 14 uur weer ontvangen op de volgende camping. Waar we om 19 uur weer alles zullen uitleggen wat we allemaal kunnen doen. Heeft u de fiets mee!! Dan kunt u met de reisleiding hier ook nog een fietstocht maken…

Vandaag beginnen we met een touringcar rit van slechts 5 km, want dan zijn we alweer in Cochem. Hier staat het volgende vervoersmiddel al voor ons klaar. Een rondrit treintje, die ons via de smalle straatjes en de leuke uitzichten via het kasteel rond zal rijden. Hierdoor heeft u gelijk een mooie indruk over en van Cochem. Na de rondrit hebben we wat vrije tijd, en zullen we u zeker uitleggen wat en waar u het beste kunt gaan lunchen. Om 14 uur ongeveer, hebben we een rondleiding door de lokale mosterd fabriek, waar u deze tientallen soorten mosterd kunt proeven. Na deze uitleg, staat de touringcar weer klaar. En zijn we op tijd weer bij de camping. 

Vanmorgen heeft u lekker de vrije tijd, en vanmiddag zullen we een boottocht maken over de Moezel. Onze touringcar haalt ons op, en brengt ons naar de boot. We varen naar Beilstein, maar we varen niet alleen heen.. Maar blijven op de boot en varen ook weer terug naar Cochem. Hierbij passeren we natuurlijk ook nog een sluis.. U ziet onderweg verschillende kastelen en wijngaarden. Een heerlijke middag op de boot, en na het bezoek.. Kunt u nog een uurtje genieten van Cochem, voordat de touringcar ons weer naar de camping zal brengen. 

Overdag heerlijk genieten van een dagje om en om de camping. U heeft schitterende wandelroute’s en fietsroute’s. Maar als afsluiting van de dag hebben we een diner voor u georganiseerd met een wijnproeverij. We worden door de touringcar om 16:30 opgehaald.. We rijden een schitterende route langs de Moezel, naar het dorpje Alken. Hier staat een buffet voor ons klaar, met verschillende soorten wijn.. Na een heerlijk diner nog een kopje koffie, en dan weer terug langs de andere kant van de Moezel. En tegen 22 uur zijn we weer terug op de camping. Een gezellige dag, met een top afsluiting.

We gaan vandaag een mooie route rijden met de touringcar, vandaag gaan we naar Bernkastel-Kues. Bernkastel aan de ene kant van de Moezel, en via een brug verbonden, Keus aan de andere zijde. Deze route laat ons brengen via een 50 minuten durende busreis langs Minheim en Kesten. We zien de Moezel vanaf verschillende zijde. In Bernkastel zullen we stoppen, en u de mogelijkheid geven om rond te kijken. Ook is er voldoende de tijd voor de lunch. Tegen 16 uur zijn we weer terug bij de camping.

Het is alweer voorbij, de tijd aan de Moezel. Maar dat valt best mee, want we gaan door naar de Rijn. Onze camping ligt vlakbij St. Goar. Een mooie gezellige plaats, en natuurlijk bekend van de Loreley. Vanaf 14 uur bent u van harte welkom op de nieuwe camping, en zal de reisleiding u weer gastvrij ontvangen. Ze helpen u graag weer de caravan op de plaats te krijgen. Ook een welkomstborrel is weer aanwezig, met wat lekkere hapjes om 19 uur. 

Onze touringcar staat weer klaar bij de camping, en gaat met ons op pad richting het zuiden. Onderweg zullen we de bocht van de Loreley bezoeken. We rijden langs vele mooie stadjes, oude tolhuizen en kastelen naar Rudesheim. Hier brengen we een bezoek aan, zodat u op uw gemak kunt rondkijken en genieten van een eigen lunch. Na de lunch rijden we weer naar de camping, via de Rijn. 

Vandaag gaan we naar Koblenz, via de Oostzijde van den Rijn rijden we naar deze fantastische oude stad. Ook gaan we met de kabelbaan over het bekende water, waar de Moezel en de Rijn samenkomen. Als we terugkomen, heeft u de gelegenheid om de stad Koblenz te bezoeken. Rond 15 uur rijden we weer terug, en zullen we via de Westzijde van de Moezel weer terugrijden. Zodat u beide kanten van deze mooie rivier gezien heeft…Het is 1 uur en 15 minuten rijden naar en deze zelfde tijd terug. 

Onze touringcar staat rond 11.15 klaar bij de camping, want we gaan een boottocht maken. We rijden naar de opstapplaats in St. Goar. Hier zal de boot vertrekken, en ons brengen naar Boppard. Onderweg geniet u van een mooi uitzicht. In Boppard kunt u heerlijk genieten van de oude winkelstraten, mooie restaurantjes en fantastische uitzichten. Na een paar uur, vertrekt de touringcar weer terug naar de camping. 

En zo is het alweer bijna de laatste dag.. En dat betekend een vrije ochtend. Maar om 16 uur staat de touringcar klaar.. Want een afscheid moet wel passend zijn voor de streek. Dat betekend een wijnproeverij met lekkers.. Of zoals de wijnboer zelf in gebrekkig Nederlands zegt “Wijnproeverij met welkomst mousserende wijn en 7 witte wijnen, vergezeld van mineraalwater en Vesperplatte met zelfgemaakte worst, ham en kaas uit onze wijnkeuken,, En dat inclusief natuurlijk.. Gezellig afsluiten, dan met de touringcar terug naar de camping…

Zo begon de reis met Kampeerspecials, en zo is die weer voorbij. Vandaag vertrekken we dan ook alweer, en zullen we de bordjes innemen. Wellicht gaat u verder of naar huis. Om 10:30 dan zullen we de camping hebben verlaten.. En wensen wij u een goede reis!

Prijs

Prijs voor 1 persoon € 999,-

Prijs voor 2 personen € 1350,-

Prijs voor 3 personen € 1700,- 

Brochure

Please wait while flipbook is loading.

Deze reis reserveren...

Shopping Basket