Elkaar ontmoeten, samen nog één keer een reis maken door het zuiden van Nederland. Of misschien gaat u nog een keer mee, na een goede ervaring dit jaar of vorig jaar. Het is altijd leuk om weer eens naar Luik, Hasselt, Maastricht, Aken, Roermond, Drielandenpunt en nog veel méér moois te gaan. En dat vanaf de terrascamping in Zuid Limburg. Tot dan!!!

vanaf € 499,50 pp

inclusief entrees, bus excursies..

Uw reisleider heeft al ruim 30 jaar ervaring

  • Campings

Onze reisleiding gaat met u mee, en zorgt voor de verzorging op de campings. U heeft minimaal een plaats van 100 m2, en de campings zijn al eerder bezocht door Kampeerspecials en uw reisleiding. 

  • Dagafstanden

Deze reis niet van toepassing.

  • Excursies

Tijdens onze kampeerreizen, is er een touringcar voor u beschikbaar. Hierdoor heeft u een Nederlandse chauffeur en onze eigen reisleiding. Al onze bus excursies zijn bij de prijs inbegrepen. 

  • Informatie

Op 24 februari 2020, nodigen we u graag uit als gast om uw reisleiding te ontmoeten. Dit doen we bij het Fletcher hotel in Roermond. 

  • Entree

Als u bij ons een kampeerreis boekt, dan betaald u ook gelijke de entreekaarten. Het gaat om de entreekaarten die in het programma staat. Zo staat u niet voor onverwachte kosten. 

  • Vertrekdag

Deze reis zullen we u op zaterdag 5 september 2020 ontvangen in Limburg.

Uw reis

De reis

Uitzonderlijk genieten van het najaar.. En dat op een mooie terrascamping in Vijlen. Met niet alleen een mooie plaats met wandel- en fietsroute’s.. Maar ook vele excursies naar bijzondere steden. Proeven in Hasselt, wandelen door de natuur en prachtige route’s en uitzichtpunten. En dat allemaal inclusief. U geniet van het kamperen, samen met vele leuke activiteiten. En dat lekker dichtbij!.. U kunt dit keer werkelijk uw caravan neerzetten, auto parkeren.. En 15 dagen mee!!… En dat met een reisleiding die meer dan 30 jaar ervaring heeft!. 

 

Dag tot dag programma

Deze reis beginnen we in Vijlen, en zullen daar ook blijven. In tegenstelling tot onze andere reizen is dit een standplaatsreis voor u.. Onze reisleiding is hier vele malen geweest, en weet alle fijne kneepjes van de omgeving. Natuurlijk is er in de bar om 19 uur een welkomstborrel.

Vandaag gaan we eerst naar Maastricht. Hier bezoeken we de stad eerst al wandelend. In het centrum zullen we een kopje koffie drinken met wat lekkers. Na het kopje koffie, worden we opgehaald met een glazen treintje die rijdt op zonnepanelen. Deze laat ons de mooiste plekjes zien. Na de rondrit heeft u alle tijd om een beetje rond te kijken. Tegen 17 uur, gaan we dineren in de stad. Dit is natuurlijk allemaal inclusief.  We hebben voor u een heerlijk 3 gangen diner samengesteld. 

Vanmorgen vertrekken we naar Margraten, hier bezoeken we de begraafplaats. Onze reisleiding verteld u onderweg hier alles over. De begraafplaats is ca. 26,5 hectare groot. De Nederlandse regering heeft de grond uit eerbied en dankbaarheid in eeuwigdurende bruikleen afgestaan aan de VS. Er liggen in totaal 8.301 Amerikanen begraven in evenveel graven. In één graf zijn twee onbekende soldaten begraven. Een graf is leeg. Het lichaam van PFC Joseph Fletcher Hill is op 28 april 2001 (na vele en langdurige verzoeken van zijn dochter) teruggebracht naar Amerika. Na het bezoek rijden we naar Gulpen, en zullen we de tijd nemen voor een bezoek. Onze reisleiding heeft veel leuke plekjes voor u uitgezocht.. Begin van de middag zijn we weer terug bij uw camping.. Waar u heerlijk kunt wandelen of genieten van het uitzicht.

Vandaag gaan we de grens over.. En vertrekken dan ook om 13 uur. Na een ochtend vrij. We rijden mooi binnendoor naar deze mooie stad. We zien daar niet alleen de bronnen, de kerk, en de oude straatjes. Maar ook vele mooie parken en leuke winkelstraten. Uw reisleider geeft u een plattegrondje die u de weg zal wijzen. Tegen 16 uur rijden we weer terug naar de camping. 

Nu we zo dichtbij het punt zitten van 3 landen, moeten we hier natuurlijk gebruik van maken. Daarom rijden we een mooie route door België naar dit punt. Eenmaal boven aangekomen zullen we pauzeren. Hier staat namelijk de lunch voor u klaar. Na de lunch kunt u de uitzichttoren bezoeken en een wandeling maken.. Na de wandeling en de vrije tijd, rijden we naar Vaals. Hier, heeft u ook de vrije tijd om te winkelen of rond te kijken. Onze reisleiding weet hier ook weer wat leuke plekjes.. Daarna, rijden we weer terug naar de Camping. 

Vandaag eens lekker fietsen, wandelen of genieten van een boek. Het kan allemaal. Wilt u een leuke route, uw reisleiding heeft nog wel wat leuke plekjes en weggetjes. Ook uw reisleider loopt een kleine route vandaag, wellicht gaat u ook mee?? 

Vanmorgen vertrekken we naar Luik, een plaats niet ver over de grens. Deze plaats is veel mooier als de meeste mensen denken. En daarom is dit een uitgekiende kans om dat beeld voor ons te veranderen. Met onze stadsgids Van de Dienst voor Toerisme vertrekt u op ontdekking van de wijken, de monumenten en de musea van de stad: de Grand Curtius en zijn binnenkoeren, de collegialekerk Saint-Barthélemy, de rue Hors-Château met haar beschermd erfgoed en doodlopende steegjes, de place du Marché en de Perroen, het stadhuis, het paleis van de prins-bisschoppen… In de oude wijk van het eilandje (l’Île) bewondert u de opera en de talrijke theaterzalen. U kuiert langs de voetgangersstraten van de Carré vol boetiekjes, waar u de gezellige sfeer opsnuift, vooraleer u een bezoek brengt aan de kathedraal Saint-Paul en haar schitterende gotische klooster. Ook heeft u natuurlijk weer de vrije tijd om deze stad te bezoeken. 

Genieten van een dagje winkelen, dan is het Outlet van Roermond de plaats om te zijn. Want we gaan vandaag niet alleen naar het Outlet, maar u loopt ook nog eens zo het oude stadscentrum in. Om 10 uur zullen we vertrekken, en tegen 15 uur rijden we weer terug. 

Vandaag gaan we een rondrit maken langs vele leuke plaatjes. Met als hoogtepunt het oude Valkenburg. Hier kunt u winkelen, een terrasje pakken, het kasteel bezoeken of gaat u naar de grotten. In ieder geval heeft u tijd genoeg om van alles te genieten. Tegen 16 uur zijn we weer terug op de camping.

En zo is het weer tijd voor een stukje België. We gaan naar Hasselt. Deze oude Belgische plaats is het bezoeken meer dan waard. En met een gids gaan we ook proeven wat Hasselt zo bijzonder maakt. Met een gids maken we een wandeling met veel stops van 2 uur. En dat betekend veel proeven.. Na deze proeverij wandeling, heeft u nog voldoende de vrije tijd. 

We hebben alweer veel moois gezien, en dan is een pauze van een dag wel lekker. Er is veel te zien in de omgeving. En uw reisleiding weet ook nog wel wat tips. Misschien een boek lezen, of gewoon met een borreltje bij de caravan of camper. 

Om 10 uur rijden we weg, en gaan we naar Düsseldorf. Een gigantische stad, waarbij het moderne met het oude wordt gecombineerd. En onze reisleiding weet er goed de weg, en zal u de mooiste plekjes uitleggen bij aankomst. Ook kunt u natuurlijk met de reisleiding mee voor de leukste restaurants. Na een dagje Düsseldorf, vertrekken wij weer om 16 uur. 

We gaan vandaag naar België, het kasteel van Alden Biesen. Dit mooie kasteel heeft een rijke historie. Met een gids krijgen we uitleg over het kasteel en de omgeving. We zullen om 10:30 vertrekken, en weer terug zijn rond 16 uur. De lunch is exclusief, maar er is gelegenheid voor, bij het plaatsje Biesen. 

Vandaag is het alweer de laatste vakantiedag, en wellicht wilt u nog even in de omgeving genieten. Om 15 uur is er een afscheidsborrel in de bar, en zullen we de reis nog eens doornemen.. 

Zo begon de reis met Kampeerspecials, en zo is die weer voorbij. Vandaag vertrekken we dan ook alweer, en zullen we de bordjes innemen. Wellicht gaat u verder of naar huis. Om 10:30 dan zullen we de camping hebben verlaten.. En wensen wij u een goede reis!

Prijs

Prijs voor 1 persoon € 799,-

Prijs voor 2 personen € 999,-

Prijs voor 3 personen € 1299,- 

Brochure

Please wait while flip book is loading.

Deze reis reserveren...

Shopping Basket