Het seizoen 2020, beloofd weer een mooi reisjaar te worden... Gaat u mee!

15 dagen Loire & Normandië

Genieten van mooie kastelen, prachtige parken en de geschiedenis van de tweede wereldoorlog. Het kan allemaal met deze paasspecial van Kampeerspecials. En dat al zeer voordelig met mooie centraal gelegen campings.. 

17 dagen Puy de Dome & Provence

Van de begraafplaatsen van de WO I tot aan Bernadette. Of van de vulkanen in de Auvergne tot aan Monaco en Nice.. Een reis vol afwisseling, en met weer ontzettend veel mooie musea en kastelen. Gaat u ook mee! En natuurlijk zijn de busreis, de entree en alle andere extra’s weer inclusief. 

15 dagen Saar- Moezel & Rijn reis

Van de mooie oude stad Trier tot aan Koblenz en van de mooie rivier de Saar via de Moezel naar de Rijn. Meerdere boottochten, en vooral veel mooie excursies. Natuurlijk ontbreken de wijnproeverijen niet aan de Moezel en de Rijn… Het is een reis met 3 fantastische campings en vooral met mooie excursies en niet te lang en ver weg… 

15 dagen Hoogtepunten van België

Of we nu wandelen over de boulevard in Oostende, de boottocht maken over de zee in Zeebrugge. Genieten van het oude Brugge en Gent met de stadsgids. Een boottocht over de Schelde maken met lunch of de grotten van Han en de geschiedenis van Godfried van Bouillon in Bouillon bekijken. Het is een reis door België die U niet snel vergeet! Want niet ver en toch geweldig!

35 dagen Scandinavië & Hamburg

Van het mooie Hamburg, naar de zeemeermin in Kopenhagen. Naar de oudste stad in Finland en de Kerstman in Rovaniemi. Het ontvangen van een pool certificaat en tot het genieten van een zonsondergang op de Noordkaap. Of wilt u het noorderlicht zien, de fantastische fjorden en de stadions van Lillehammer. Of gaan we naar het mooie Oslo en sluiten de reis af met een cruise van 20 uur naar Kiel. Het is in deze reis allemaal inbegrepen. En dat onder begeleiding van een ervaren reisleider, die deze reis al heel vaak gemaakt heeft.. 

18 dagen Oostenrijk op zijn best

Gaat u mee op een reis door het mooie Oostenrijk.. We gaan genieten van Kastelen, Paleizen, Concerten, Boottochten, Kabelbanen, en nog veel meer. U ziet werkelijk de mooiste natuur, cultuur en belevenissen. Een reis om nooit meer te vergeten.. Klikt u nu op de link..

15 dagen Limburg, België en Duitsland

We vertrekken naar Zuid Limburg, waar  we de komende tijd zullen verblijven. Daar vanuit maken we mooie excursies naar Luik, Düsseldorf, Maastricht, Roermond en Valkenburg. Maar gaan ook een proeverij houden in Hasselt, lunchen op het drielandenpunt en Margraten begraafplaats bezoeken. Wandelen door de natuur rond de camping en nog veel meer!! Een standplaats camping vakantie in het najaar.. 

Shopping Basket