Wat is onze ervaring op de camping ...

Natuurlijk is iedere ervaring anders

Voor iedereen heeft kamperen een andere betekenis.. De 1 vindt het leuk om te stappen, de ander niet. De 1 wilt alle voorzieningen, de andere niet. Maar om een onafhankelijk advies te kunnen geven, zetten wij graag onze eigen ervaringen online.

 

 

Adres: Hunzepark 4, 9514 BW Gasselternijveen
Telefoonnummer : 0599 512 479
Website voor boeking : https://www.roompot.nl/vakantieparken/nederland/drenthe/hunzepark/

 

Standplaats: Standaard 100 m2 met 6 ampére  en CAI aansluiting of comfort plaats met 130 m2 en 10 ampére, water aansluiting + CAI aansluiting

Douches : Gratis   Afwasruimte : Gratis water  Openlucht zwembad: Beperkt open

Speelruimte voor kinderen met PS3 * Schoolvakanties een animatieteam

Receptie met informatie folders & AED.

__________________________________

Ervaring ons team:

 + Mooie camping, waarbij u kunt genieten van een mooie omgeving. Zomer zeer druk, maar in het voor- en najaar een aanrader. U kunt hiervandaan schitterend fietsen. 

– Toiletgebouw is netjes, maar gedateerd. En bij ons bezoek, werd deze te weinig schoongemaakt. Neemt u dus slippers mee. 

 

Adres: Groningerweg 13, 7981 LA Diever
Telefoonnummer : 0521 591 207
WWebsite voor boeking : https://www.landgoedwildryck.nl/

 

 

Standplaats: Standaard 100 m2 met 10 ampére  en CAI aansluiting  en eigen sanitair of comfort plaats met 130 m2 en 10 ampére, water aansluiting + CAI aansluiting met verwarmd eigen sanitair gebouw

Douches : Gratis   Afwasruimte : Gratis water   zwembad: Beperkt open

Speelruimte voor kinderen  * Schoolvakanties een animatieteam

Receptie met informatie folders en zeer vriendelijk. Snackbar aanwezig en betaalbaar met een mooi restaurant. 

__________________________________

Ervaring ons team:

 + Mooie camping, waarbij u kunt genieten van een mooie omgeving. Omdat u beschikt over een eigen sanitair gebouw, kunt u douchen en het zo schoon houden als u zelf wilt. Ook heeft u een toilet en een eigen wastafel. De comfort plaatsen hebben een sanitair gebouw die verwarmd is voor de periodes buiten de zomer. De camping is zeer netjes, gelegen op een landgoed, en heeft een zeer betaalbaar en net restaurant. U fietst zo naar het centrum van Diever, en de andere bezienswaardigheden. 

– Het enige negatieve is op te merken, dat de sanitair gebouwen vaak niet heel schoon zijn bij aankomst. Dus zorgt u voor een beetje chloor en een schoonmaak doekje, dan heeft u daarna een nette douche.  

Shopping Basket